Segueix-nos
Núm. de plenari 04/2013
Caràcter: Ordinari
Data: 30/04/2013
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta del Ple de la sessió de dia 26 de febrer de 2013.
2. Aprovació inicial si s’escau de la modificació d’usos detallats del poliesportiu Na Caragol d’Artà del Camp de Futbol Ses Pesqueres d’Artà i del poliesportiu Cap Ferrutx de la Colònia de Sant Pere (modificació núm. 1 de les NS).
3. Aprovació si s’escau de la proposta d’adhesió de l’Ajuntament d’Artà al Codi de Bon Govern Local de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.
4. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal relativa a l’hospitalitat amb les persones immigrants a Artà.
5. Aprovació si s’escau de la ratificació de l’Acta Fundacional i dels Estatuts de la Xarxa de Municipis i Entitats de les Illes Balears pel Ramon Llull.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa al Tren de Llevant.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa a instar l’Equip de Govern a contractar una auditoria dels serveis prestats per l’empresa concessionària dels serveis de recollida de residus i neteja viària.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa a abandonar la fumigació amb herbicides i instar el Consell a fer el mateix.
9. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal socialista sobre una nova regulació del Govern i de l’Administració Local.
10. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal socialista amb motiu de la constitució del Consell Municipal d’Esports.
11. Donar compte dels informes de l’exercici 2012 i del corresponent al 1r trimestre de 2013 de seguiment del pla d’ajust del Reial decret llei 4/2012.
12. Donar compte de l’informe tramès al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques d’avaluació del compliment d’objectius que contempla la Llei orgànica 2/2012.
13. Aprovació si s’escau de l’expedient extrajudicial de crèdits 1/2013.
14. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de març de 2013 i dels dies 4 i 8 d’abril de 2013.
Tornar a d'alt