QUÈ FARIES AMB

200.000 €?

VOTACIÓ FINAL

Estem a la darrera fase del procés de pressupostos participatius: la votació final de propostes. Des del dia 23 d’octubre fins al dia 29 d’aquest mateix mes podreu votar les propostes que més us agradin per fer, entre tots, un poble millor.

Aquí teniu les 30 propostes finalistes (15 referides a Artà i altres 15 per a la Colònia de Sant Pere) per tal que ens digueu què faríeu amb els 200.000 € que l’Ajuntament ha posat a disposició directe de la ciutadania. Podreu votar fins un màxim de 3 propostes diferents de qualsevol àmbit territorial, prioritzant-les de major a menor rellevància.

Cal explicar que de les 30 propostes finalistes sorgides de la primera votació, hi ha hagut un canvi respecte a la publicació d’aquells resultats, ja que en el transcurs d’aquestes passades setmanes l’Ajuntament d’Artà ha rebut de manera oficial una subvenció per a reformar, dins l’any 2018, el poliesportiu d’Artà. Aquest fet provoca que les propostes referides a la millora de la instal·lació del poliesportiu, i que varen quedar entre les 15 primeres escollides, s’eliminin per a la votació final i entrin en el seu lloc les dues propostes següents. El mateix fet ocorre amb la proposta d’incrementar la neteja a la Colònia de Sant Pere, ja que al rebre una altre subvenció aquesta actuació es realitzarà de manera automàtica, deixant el seu lloc a una altre proposta.

ARTÀ
NÚM.PROPOSTA
COLÒNIA DE SANT PERE
NÚM.PROPOSTA
Resum de la teva votació
1 3 punts a la proposta númerodelete
2 2 punts a la proposta númerodelete
3 1 punt a la proposta númerodelete