QUÈ FARIES AMB

200.000 €?

Resultats pressuposts participatius 2017

La reparació de la xarxa d’aigua potable a Artà i un tanatori digne a la Colònia seran els projectes que s’executaran amb els pressuposts participatius

Un total de 847 veïns i veïnes (un 12% de participació) han votat les propostes finals a les que es destinaran 200.000 euros de l’Ajuntament d’Artà per a 2018 en un procediment que ha resultat molt satisfactori

Artà, 30 d’octubre de 2017. Avui s’han comptabilitzat els vots i s’han extret i validat els resultats de la votació final del procediment dels pressupostos participatius d’Artà i la Colònia de Sant Pere, que contempla una dotació de 200.000 euros a executar en la partida pressupostària municipal de 2018 i que enguany s’ha dut per primera vegada al municipi.

El projecte que més recolzament ha tingut a Artà ha estat el de “Reparació de la xarxa municipal d’aigua potable” amb un total de 555 punts i que ha estat valorat amb 120.000 euros. A la Colònia de Sant Pere, per la seva part, el projecte que més recolzament ha tingut ha estat “Un tanatori digne” amb un total de 333 punts. Aquest projecte va ser valorat amb 80.000 euros. Així, aquests dos projectes esgoten la partida pressupostària prevista per al projecte de pressupostos participatius, xifrada en 200.000 euros.

Des de l’Ajuntament d’Artà es vol destacar el nombre de participants en aquesta votació final (celebrada al llarg de la darrera setmana) ja que s’han comptabilitat un total de 847 vots, el que representa un 12% del cens, tot un èxit en termes de participació ciutadana. De la mateixa manera, el consistori vol agrair a totes les persones que han participat al llarg del procés de pressupostos participatius per la seva implicació i la voluntat d’entre tots fer un poble millor.