Segueix-nos
Núm. de plenari 03/2022
Caràcter: Ordinari
Data: 28/03/2022
Hora: 18:00:00
Lloc:
Ordres del dia
1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió de dia 31 de gener de 2022.
2. Aprovació definitiva, si s’escau, de la posada a disposició a favor de la Conselleria d’educació i Universitat dels terrenys en els que s’ubica l’actual centre educatiu CEIP Rosa dels Vents i dels necessaris per a la seva ampliació.
3. Aprovació, si s’escau, del Reglament d’ús de les aules d’estudi col·lectiu del Centre Jove d’Artà.
4. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa d’auxiliar administratiu de la RLT.
5. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa d’administratiu de la RLT.
6. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa de professor de l’escola de música, especialitat de flauta de la RLT.
7. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa de professor de l’escola de música, especialitat de clarinet de la RLT.
8. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa de professor de l’escola de música, especialitat de piano de la RLT.
9. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa de professor de l’escola de música, especialitat de cant de la RLT.
10. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa de professor de l’escola de música, especialitat de vent/metall de la RLT.
11. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa de professor de l’escola de música, especialitat de saxo de la RLT.
12. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa de professor de l’escola de música, especialitat de guitarra de la RLT.
13. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa de professor de l’escola de música, especialitat de percussió de la RLT.
14. Aprovació, si s’escau, de la modificació d’una fitxa d’oficial 1ª de la Brigada Electricista de la RLT.
15. Aprovació, si s’escau, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 1/2022.
16. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 4, reguladora de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.
17. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el Pi_Proposta per les Illes Balears_, Replantejament del Decret Llei 3/2022 de mesures urgents per a la sostenibilitat i la circularitat del turisme en relació a l’intercanvi de places.
18. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el Pi_Proposta per les Illes Balears_, per dur a terme un pla de xoc per eliminar la bretxa digital.
19. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de gener i febrer de 2022.
20. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt