Segueix-nos
Núm. de plenari 06/2013
Caràcter: Ordinari
Data: 25/06/2013
Hora: 20:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de dia 30 d’abril de 2013.
2. Aprovació si s’escau de la proposta d’augment de retribucions i dedicació del regidor Bartomeu Gili Nadal.
3. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació del fitxer de dades de caràcter personal “nòmines” aprovat per la resolució de Batlia de 18 de juliol de 1994 i modificat per l’Ordenança aprovada pel Ple de l’Ajuntament d’Artà el 29 de juliol de 2008.
4. Aprovació si s’escau del Reglament de règim intern de les escoletes d’infants que depenen de l’Ajuntament d’Artà.
5. Aprovació definitiva si s’escau de la modificació d’usos destinats del poliesportiu Na Caragol d’Artà del Camp de Futbol Ses Pesqueres d’Artà i del poliesportiu Cap Ferrutx de la Colònia de Sant Pere (modificació núm. 1 de les NS).
6. Aprovació si s’escau de l’acceptació de la cessió gratuïta d’un solar de la urbanització s’Estanyol.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal sobre la delegació de les competències de la disciplina urbanística a l’Agència de la Protecció de la Legalitat Urbanística i Territorial de Mallorca
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa a instar el batle d’Artà perquè delegui la resolució dels expedients de disciplina urbanística (expedients de protecció de la legalitat urbanística) en el Ple de la corporació.
9. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa a sol·licitar al Consell de Mallorca que iniciï expedient de declaració com a Béns d’Interès cultural els escars de Ca los Camps i instar l’Equip de Govern a què explori les possibilitats de fer-hi alguna actuació de restauració.
10. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal CxI del municipi d’Artà per rebutjar els atacs del Govern Balear al sector educatiu i per demanar un replantejament sobre el tractament de llengües a l''ensenyament.
11. Ratificació si s’escau del Decret de Batlia de 21 de març de 2013 referent a la formalització d’un préstec a curt termini.
12. Aprovació si s’escau de la modificació de crèdit per suplement de crèdit. Exp. núm. 9/2013.
13. Aprovació si s’escau de la modificació de crèdit per crèdit extraordinari. Exp. núm. 10/2013.
14. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de maig de 2013.
15. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt