Segueix-nos
11/07/2019
La plaça de Margalida Perelló Tous ja és oberta a la gent
El projecte de transformació d'aquest espai públic, de més de 2.500 metres quadrats, ha recollit les demandes veïnals, contemplant la millora paisatgística i funcional

La plaça de Margalida Perelló Tous, antigament coneguda com de l'Ibavi, ja és oberta a la ciutadania després de poc més de mig any d'obres. La transformació que ha patit aquest espai públic, de més de 2.500 metres quadrats, ha girant al voltant de les demandes i peticions que els veïns i veïnes plantejaren a l'Ajuntament en les reunions informatives del passat any (podeu consultar-ho aquí), adaptades a les solucions tècniques plantejades al projecte. Ara, per fer-se una idea exacta de com quedarà aquest indret només cal esperar que la vegetació sembrada creixi. Per altra banda, en una segona fase es preveu la instal·lació del mobiliari per realitzar exercici orientat a la gent gran, tal i com es demandà. 

La remodelació de la plaça forma part de les inversions financeres sostenibles que l’Ajuntament inicià dins l'exercici 2018 i la intenció de l’equip de govern va ser que els veïns i veïnes tenguessin veu en la seva transformació. El nom de la plaça va ser elegit per la gent empadronada al municipi en un procés participatiu que va tenir lloc el passat mes de març. Avui tot plegat ja és una realitat.  

Tornar a d'alt