Segueix-nos
08/03/2019
“Plaça de Margalida Perelló Tous” i “carrer de Nuredduna” són les propostes més votades per a la plaça d’Artà i el carrer de la Colònia
A falta dels informes tècnics, les propostes hauran de ser aprovades pel Ple de l’Ajuntament

Tal com estava previst, avui s’han conegut els resultats de les votacions per posar nom a una plaça d’Artà i a un carrer de la Colònia. De les propostes presentades per la ciutadania i que acomplien els requisits establerts per a aquest procés, les que han obtingut més vots han estat “plaça de Margalida Perelló Tous” (51 vots) i “carrer de Nuredduna” (37 vots), seguides de “plaça d’Hipàtia” (31 vots) i “carrer de les Germanes de la Caritat” (25 vots).

Quant a les dades de la fase de votació, s’ha de destacar que han votat 244 persones i que s’han emès 437 vots (cada persona podia votar fins a dues propostes). Cal recordar que, en aquesta fase, hi han pogut participar totes les persones majors de 16 anys (a 1 de gener de 2109) empadronades al municipi d’Artà.

Ara, el procés ha de continuar amb la tramesa de les propostes finals a la Comissió de Toponímia de les Illes Balears, perquè n’emeti l’informe corresponent, i l’aprovació de les propostes pel Ple de l’Ajuntament.

Margalida Perelló Tous va ser víctima de violència de gènere l'any 2013 a Artà i Nuredduna és un personatge femení recollit per Miquel Costa i Llobera a 'La deixa del geni grec', que la ubica al poblat talaiòtic de ses Païsses.

Podeu consultar en aquet enllaç el llistat complet dels resultats de la fase de votació. 

Tornar a d'alt