Segueix-nos
Núm. de plenari 10/2016
Caràcter: Ordinari
Data: 31/10/2016
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de dia 25 de juliol de 2016.
2. Aprovació si s’escau de l’esmena de les deficiències recollides en l’acord de la Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme en sessió celebrada el dia 27 de gener de 2012 en relació a l’àmbit territorial de la illeta del Molí d’en Regalat.
3. Aprovació si s’escau de la proposta de compromís per dotar de xarxa de clavegueram les zones del sòl urbà denominades Betlem i San Pedro.
4. Aprovació inicial si s’escau del canvi en la forma de gestió del servei cultural de teatre i arts escèniques que actualment presta la "Fundació Teatre Municipal d''Artà".
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals el Pi _Proposta per les Illes_ PSOE d’Alternativa per Artà i UIA per a la seva discussió i aprovació la sessió ordinària del proper Ple de l’Ajuntament d’Artà relativa a la sol∙licitud a la Conselleria de Medi Ambient Agricultura i Pesca del Govern Balear: recuperació de l’abast del Parc Natural de Llevant al terme municipal d’Artà a la seva extensió inicial.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals d’Alternativa per Artà i UIA relativa a instar la Conselleria de Territori Energia i Mobilitat que redacti i dugui a aprovació el més aviat possible el preceptiu “Pla d’ordenació del litoral” que segons el reglament de la Llei de costes ha d’establir la catalogació dels trams naturals i urbans de les platges tenint present el caràcter urbanitzat o rural dels terrenys contigus a cada un dels trams així como el seu grau de protecció mediambiental.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a la prevenció de residus: prohibició de les bosses de plàstic d’un sòl ús.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a la compra de la parcel•la 2 del polígon 4 de la Colònia de Sant Pere.
9. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a la iniciativa de les Rutes Saludables en el nostre municipi.
10. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 1 Reguladora de l’Impost sobre béns immobles.
11. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 2 Reguladora de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica.
12. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 3 Reguladora de l’Impost sobre construccions instal•lacions i obres.
13. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 6 Reguladora de la Taxa per serveis relatius a activitats establiments i instal•lacions.
14. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 12 Reguladora de la Taxa per expedició de documents administratius.
15. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 13 Reguladora de la Taxa per parades barraques casetes de venda espectacles o atraccions situades en terrenys d’ús públic indústries ambulants i rodatge cinematogràfic.
16. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 16 Reguladora de la Taxa per la instal•lació i lloguer de taules i cadires en terrenys d’ús públic.
17. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 17 Reguladora de la Taxa per llocs de venda al mercat d’abastament.
18. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 20 Reguladora de la Taxa per vigilància i intervenció policials i per actuacions de la Brigada Municipal.
19. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 21 Reguladora de la Taxa pel subministrament municipal d’aigua.
20. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 23 Reguladora de la Taxa per serveis culturals turístics i de publicitat.
21. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de setembre de 2016 i d’11 i 24 d’octubre de 2016.
22. Precs i pregunte
Tornar a d'alt