Segueix-nos
Núm. de plenari 02/2014
Caràcter: Ordinari
Data: 25/02/2014
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de dia 29 d’octubre de 2013.
2. Presa de possessió de la regidora Antònia Llull Ferrer.
3. Aprovació si s’escau de l’Ordenança municipal de neteja deixalles i residus sòlids urbans del municipi d’Artà.
4. Aprovació si s’escaude l’Ordenança municipal reguladora de la publicitat directa al terme municipal d’Artà.
5. Aprovació si s’escau de l’adjudicació del contracte de la gestió del servei públic mitjançant la modalitat de concessió de recollida i transport de residus generats al terme municipal d’Artà i de serveis de neteja viària mitjançant procediment obert i en funció de diversos criteris d’adjudicació.
6. Aprovació si s’escau de la proposta d’ordre de demolició. Exp. 3_2013.
7. Aprovació si s’escaude la proposta de d’ordre de demolició. Exp. 5_2013
8. Aprovació si s’escaude la proposta del batle del plantejament davant el Tribunal Constitucional de conflicte en defensa de l’autonomia local.
9. Aprovació si s’escaude la moció que presenta l’Equip de Govern municipal en favor de les energies renovables i derogació del Decret llei 1/2012.
10. Aprovació si s’escaude la moció que presenta l’Equip de Govern municipal contra les prospeccions petrolieres a la costa balear.
11. Aprovació si s’escaude la moció que presenta l’Equip de Govern municipal relativa a la sanció dels immobles permanentment desocupats propietat d''entitats financeres i altres grans empreses.
12. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal en contra de l’apujada de les cotitzacions a la Seguretat Social.
13. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE per a la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Palma per tal d’aconseguir la targeta ciutadana pels nostres estudiants a Palma.
14. Aprovació si s’escau de la proposta de nomenament de Miguel Servera Morey com a membre del Patronat de la Fundació del Teatre Municipal d’Artà.
15. Donar compte de l’informe d’avaluació de compliment d’objectius.
16. Donar compte de l’informe de l’acompliment de les obligacions de pagament d’acord amb la Llei 15/2010 per la qual s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials.
17. Aprovació si s’escau de l’expedient extrajudicial de crèdit 1/2014.
18. Aprovació si s’escau de l’expedient extrajudicial de crèdit 2/2014.
19. Aprovació si s’escau de l’expedient de modificació de crèdit extraordinari 2/2014.
20. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de gener de 2014.
21. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt