Segueix-nos
Núm. de plenari 11/2013
Caràcter: Ordinari
Data: 26/11/2013
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de dia 24 de setembre de 2013.
2. Ratificació si s’escau de l’acord de la Junta de Govern Local de 31 d’octubre de 2013 de la Designació de les festes locals per a l’any 2014.
3. Aprovació si s’escau del Plec de clàusules administratives particulars i del Plec de prescripcions tècniques que han de regir el contracte de la gestió del servei públic dels cementeris d’Artà i la Colònia de Sant Pere amb tramitació urgent.
4. Aprovació si s’escau de la proposta d’ordre de demolició. Exp. 32_2012.
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal del Pi – Proposta pes les Illes - en contra de la privatització dels aeroports de les Illes Balears i a favor d’un model de gestió individualitzat i amb participació decisiva de les institucions balears.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals I. Verds i PP relativa a instar el Batle d''Artà a què promogui la revisió d''ofici dels expedients de contractació pels quals es va adjudicar de manera externa a l''ex-arquitecte municipal la redacció i direcció de diferents obres com ara les d''embelliment i pavimentació dels C/ de Ciutat i d’Antoni Blanes de remodelació del Cementeri Municipal d’Artà i de construcció del Poliesportiu Municipal d’Artà amb declaració de nul•litat dels actes si s''escau i depuració de responsabilitats.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern municipal a proposta de l''associació de caçadors de cabrits amb cans i llaç per gestionar de forma tradicional una població sostenible de cabra mallorquina salvatge del parc de llevant i possibilitar l’aprofitament d’aquest element natural de valor.
8. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes d’octubre de 2013 i de dia 18 de novembre de 2013.
9. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt