Segueix-nos
Núm. de plenari 03/2017
Caràcter: Ordinari
Data: 27/03/2017
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió de 28 de novembre de 2016.
2. Aprovació, si s’escau, de la proposta d’adhesió al conveni subscrit entre l’agència estatal d’administració tributària i la federació espanyola de municipis i províncies en matèria de subministrament d’informació de caràcter tributari.
3. Aprovació, si s’escau, de la proposta per aprovar el redisseny de l’anagrama institucional i el seu manual d’ús.
4. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten tots el grups municipals de l’Ajuntament d’Artà de suport al manifest “Per la reforma del sistema de finançament”.
5. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal PSOE sobre la prestació de funcions de tresoreria als ens locals.
6. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA sobre la substitució temporal i el dret a vot dels i les representants electes municipals que es trobin en situació de baixa per maternitat, paternitat o malaltia greu.
7. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA per a l’adopció del salari mínim de mil euros.
8. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA per la gestió del programa municipal del Teatre d’Artà.
9. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA i Alternativa per Artà en defensa de la llibertat d’expressió.
10. Aprovació, si s’escau, de la proposta d’aprovació de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 1/2017.
11. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de febrer de 2017 i dels dies 6, 13 i 14 de març de 2017.
12. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt