Segueix-nos
Núm. de plenari 05/2016
Caràcter: Ordinari
Data: 30/05/2016
Hora: 20:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes dels dies 3 de març i 31 de març de 2016.
2. Aprovació inicial si s’escau de la proposta de modificació del Reglament Municipal pel qual es regula la circulació de vehicles de motor dins els espais naturals del terme municipal d’Artà.
3. Aprovació inicial si s’escau del Reglament de la Comissió Municipal de Festes.
4. Aprovació si s’escau de la proposta d''elecció de jutge o jutgessa de pau titular de l''Ajuntament d''Artà.
5. Aprovació si s’escau de la Declaració institucional per sol•licitar al Govern Espanyol la declaració del Corredor de Migració de Cetacis de la Demarcació marina Llevantí-Balear com a zona d’especial protecció d’importància pel Mediterrani (ZEPIM) del conveni de Barcelona i sol•licitar l’aplicació d’un règim preventiu de protecció en aquesta àrea i mesures de reducció del soroll submarí.
6. Aprovació si s’escau de la proposta d’elaboració del Pla municipal sobre drogodependències de l''Ajuntament d''Artà i la creació d''una comissió política de seguiment del pla municipal.
7. Aprovació si s’escau de la Instrucció per a la incorporació de criteris socials en els contractes públics de l’Ajuntament d’Artà.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals El Pi_Proposta per les Illes_ i el PSOE per instar el Govern de les Illes Balears perquè aprovi una pròrroga de l’establert a la Disposició Transitòria Quarta de la LOUS (implantació de la xarxa de sanejament).
9. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a les obres de la bassa de la comunitat de regants Es Racó.
10. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a l’establiment de les bases d’un conveni de col•laboració amb la Universitat de les Illes Balears en referència a l’arxiu municipal.
11. Aprovació si s’escau de l’expedient de modificació de crèdit núm. 7/2016.
12. Aprovació si s’escau de l’expedient de modificació de crèdit núm. 8/2016.
13. Donar compte de l’informe d’avaluació del compliment anual del Pla de sanejament (Reial decret llei 5/2009).
14. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes d’abril de 2016 i dels dies 2 de maig i 20 de maig de 2016.
15. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt