Segueix-nos
Núm. de plenari 03/2016
Caràcter: Extraordinari
Data: 31/03/2016
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de dia 25 de gener de 2016.
2. Aprovació inicial si s’escau de l’Ordenança municipal relativa a les instal•lacions i els usos comercials a les vies i espais públics d’Artà.
3. Aprovació si s’escau de la sol•licitud de l’adhesió al conveni de col•laboració entre l’organisme autònom Prefectura Central de Trànsit i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a l’intercanvi d’informació i la mútua col•laboració administrativa.
4. Aprovació si s’escau del conveni bàsic bilateral i annexes entre l’organisme autònom Prefectura Central de Trànsit i l’Ajuntament d’Artà pel qual es formalitza la seva adhesió al conveni específic de col•laboració subscrit entre l’organisme autònom Prefectura Central de Trànsit i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies en matèria de seguretat vial.
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA en defensa de les energies renovables.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa al Punt Verd de la Colònia de Sant Pere.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA per recuperar la infraestructura del tren de Llevant.
8. Aprovació inicial si s’escau de la modificació de les bases d’execució del pressupost de 2016.
9. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de febrer de 2016.
10. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt