Segueix-nos
Núm. de plenari 07/2014
Caràcter: Ordinari
Data: 29/07/2014
Hora: 20:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de les actes de dia 26 de novembre de 2013 i de 18 de juny de 2014.
2. Aprovació si s’escau del Plec de Clàusules Administratives Particulars que regirà el contracte d''obres consistent en “Dotació de serveis de la urbanització s’Estanyol” per procediment obert oferta econòmicament més avantatjosa diversos criteris d''adjudicació.
3. Aprovació si s’escau del nomenament del/la jutge/essa de pau suplent.
4. Ratificació si s’escau de l’acord de la Junta de Govern Local de 17 de juliol de 2014 referent a la designació de les festes locals per a l’any 2015.
5. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació dels mitjans materials i organització del servei de recollida de residus d’Artà plantejada per l’UTE Urban Serveis.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa a la contractació municipal d’energia elèctrica 100 % renovable.
7. Aprovació si s’escau del Compte General de 2013.
8. Aprovació si s’escau de la correcció de l’Ordenança núm. 1 Reguladora de l’Impost sobre Béns Immobles.
9. Aprovació si s’escau de la proposta de l’Equip de Govern de comunicació a la Direcció General de sostenibilitat de la costa de la mar en relació a la fixació de la servitud de la protecció a l’àmbit de la Illeta del Molí d’en Regalat
10. Aprovació si s’escau del nomenament de representants de la corporació al Consell Editorial.
11. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE relativa a la condemna dels atacs militars i la vulneració dels drets humans a la franja de Gaza
12. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de juny de 2014.
13. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt