Segueix-nos
24/10/2023
Comencen les obres de millora de la plaça de Sant Pere
El projecte contempla la renovació del paviment, de la zona de jardí i del mobiliari urbà i la millora de l’accessibilitat i té un pressupost de 284.190,17 euros

Aquesta setmana donen inici les obres de renovació i millora de la plaça de l’església de la Colònia de Sant Pere. El pressupost d’aquest projecte és de 284.190,17 euros, dels que una part (199.485,78 €) prové de la línia de subvencions del Consorci Borsa d'Allotjaments Turístics (CBAT) de millora de les infraestructures i els productes turístics de Mallorca.

El projecte contempla la millora paisatgística d’aquest espai, fonamentada en la zona de jardí i la pavimentació de la plaça. Aquesta serà una combinació d’espais pavimentats versàtils, amb l’espai distribuït en un únic nivell amb accessos sense escalons, amb rampes adaptades als vianants. S’ampliarà també el perímetre de jardí, es plantarà nova vegetació (tamarells i lledoners) i es renovarà el mobiliari urbà, amb bancs i papereres. Per altra banda, també es millorarà l’enllumenat, amb la instal·lació de noves faroles.

El projecte ha incorporat algunes de les aportacions que feren els veïns i les veïnes de la Colònia de Sant Pere durant una reunió participativa que va tenir lloc per gener de 2020.

Podeu consultar el projecte i els plànols (1 i 2) del projecte a l'apartat 'Projectes d'obres i urbanístics municipals' del web de l'Ajuntament.

Tornar a d'alt