Segueix-nos
17/08/2023
Reunió de la junta de portaveus municipals sobre la circulació al nucli antic d'Artà
S'ha acordat analitzar les més de 40 propostes ciutadanes presentades i prendre una decisió definitiva a començaments de setembre

La junta de portaveus ha mantingut avui una reunió a l'Ajuntament per avaluar la proposta de circulació al nucli antic d'Artà presentada per l'equip de govern a finals de juliol i de les propostes que ha fet arribar la gent del poble al llarg de les darreres setmanes. Aquests suggeriments, que superen la quarantena, han estat remesos després de la jornada informativa celebrada el 24 de juliol, bé a través del correu electrònic proposa@arta.cat o bé presencialment, amb reunions que la gent ha sol·licitat al batle o mitjançant una instància.  

Les aportacions s’estan revisant una per una per part dels tècnics municipals i avui, en el decurs de la reunió, s'han fet arribar de forma anònima als grups municipals. La junta de portaveus ha acordat tornar a reunir-se la setmana que ve i prendre una decisió a començaments de setembre, abans de l'inici del curs escolar, així com també la conveniència d'actualitzar el Pla de mobilitat urbana d'Artà a causa dels canvis experimentats en els darrers anys. A la reunió hi han pres part Manolo Galán (PSIB-PSOE), Maria Antònia Sureda (El PI), Juan Lliteras (PP) i Jordi Cabrer (UIA). 

Tornar a d'alt