Segueix-nos
25/05/2023
Eleccions municipals 2023: tot a punt per a la jornada electoral
Es podrà seguir l’evolució de la participació i els resultats de les votacions al municipi a través del lloc web municipal www.arta.cat

L’Ajuntament d’Artà ja ho té tot a punt perquè aquest diumenge 28 de maig la ciutadania estigui puntualment informada de la participació i els resultats de la jornada electoral al municipi. La ciutadania podrà consultar la informació de manera interactiva a través del lloc web de l’Ajuntament (www.arta.cat a la secció Ajuntament > Eleccions > Locals > 2023 o també a través del bànner de l'inici de la mateixa web). Els percentatges de la participació es penjaran a les 14 h, amb actualitzacions a les 18 h i a les 20 h, quan es tanquen els col·legis electorals. Llavors, s’aniran introduint els resultats de les votacions a l’Ajuntament d’Artà fins que l’escrutini arribi al 100 %.

Quan i on votar?

L’horari per votar al municipi aquest diumenge és de 9 h del matí a 20 h. A Artà es podrà fer en els següents col·legis electorals: Convent (entrada per la plaça del Pare Rafel Ginard), CEIP Na Caragol (al gimnàs i entrada per Pere Amorós o pel camí de Can Canals), Teatre d’Artà (cafeteria) i Ajuntament (a l’edifici Can Solivelles). A la Colònia de Sant Pere el col·legi electoral s’ubicarà a l’edifici municipal de la bassa den Fasol.  

Tornar a d'alt