Segueix-nos
24/02/2023
Dilluns comença la segona fase d'obres al nucli antic d’Artà, amb restriccions i canvis de circulació, i talls puntuals d'aigua
Afectarà principalment els vehicles pesants que per circular en direcció al Parc Natural hauran de menester una autorització específica de la Policia Local per agafar una via alternativa

Aquest pròxim dilluns dia 27 de febrer s'inicia una nova fase de les obres de remodelació i rehabilitació del nucli antic d'Artà. Aquesta actuació, que dóna continuïtat a la que s'està realitzant actualment, afectarà principalment el carrer de Josep Sanxo de la Jordana i implicarà nous canvis en la circulació de vehicles ja que es tracta d'una zona amb molt de trànsit rodat. La Policia Local d'Artà ha senyalitzat adientment aquests canvis, que podeu consultar en el mapa annex.

Aquesta actuació, a més, pot provocar talls puntuals en el subministrament d'aigua a tot el poble ja que és una zona per la que passa la tuberia general.

Cal destacar que les obres d'aquesta fase afecten especialment als vehicles pesants, que hauran d'accedir a la zona de la carretera MA-3333 de l'ermita de Betlem per una via alternativa que s'ha habilitat expressament i que es podrà fer servir amb un permís especial. Aquest permís s'ha d'obtenir a l'oficina de la Policia Local d'Artà, on s'informarà de la ruta a seguir i de l'horari habilitat per fer-ho (laborables de 9.30 h a 12.30 h). 

Aquesta nova fase forma part del projecte de transformació i millora del nucli antic d'Artà, que començà el passat mes novembre al carrer de Rafel Blanes amb l'objectiu de millorar els serveis i d’avançar en la millora dels espais de convivència de la zona. 

L'Ajuntament lamenta les molèsties que aquestes obres puguin ocasionar i agraeix la col·laboració i comprensió ciutadana durant el període d'execució de les mateixes.  

Tornar a d'alt