Segueix-nos
07/10/2021
‘Artà, a Cel Obert’, un poble especial que voldràs viure
L’Ajuntament d’Artà engega avui amb la campanya de bons descompte una iniciativa global de promoció econòmica que posa en valor el teixit empresarial i engresca la gent a visitar el municipi, convertit en un gran centre comercial obert a la gent

L’Ajuntament d’Artà , a través de l’àrea de Promoció Econòmica, ha posat en marxa ‘Artà, a Cel Obert’, una iniciativa global d’estímul econòmic per al teixit empresarial local i de dinamització i promoció del municipi, que esdevé en un gran centre comercial obert a la gent, tant d’Artà com de fora. Ho fa amb una primera acció que comença avui, els bons descompte en establiments d’Artà i de la Colònia, cofinançats pel Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca, per la qual la ciutadania es beneficiarà de rebaixes en els preus als establiments de restauració –restaurants i bars-, a les botigues i als hotels que s’hi hagin adherit.

Així, a partir d’avui els restaurants oferiran descomptes de 10 euros en consumicions superiors als 40 euros, i els bars, de 5 euros en consumicions superiors a 20 euros; els establiments hotelers descomptaran 50 euros en reserves de 2 vespres o més; i, finalment, les botigues i comerços aplicaran descomptes de 10 euros en aquelles compres superiors a 30 euros. L’import màxim del qual es pot beneficiar cada establiment adherit a aquesta campanya és de 3.000 euros. La partida destinada per l’Ajuntament a aquesta acció ascendeix a 175.000 euros. Els establiments adherits, un total de 42, entre Artà i la Colònia, estan identificats amb un adhesiu que s’ha col·locat a l’entrada del mateix. En aquest llistat podeu consultar quins són.  

La del bons descompte és una de les accions programades a ‘Artà, a Cel Obert’, pensat per convertir-se en una eina que contribueixi a la recuperació econòmica després del sotrac que ha suposat la pandèmia per a negocis i famílies. ‘Artà, a Cel Obert’ és proximitat, tranquil·litat, producte local, gastronomia, cultura, varietat, modernitat i presenta Artà com un municipi on tothom és benvingut. El batle d’Artà, Manolo Galán, destaca “el tarannà acollidor de la gent d’Artà” i “la varietat de serveis que ofereix”. La regidora de Promoció Econòmica, Maria Antònia Sureda, assegura que “la idea és potenciar el comerç, els restaurants i cafeteries i també els establiments turístics perquè la gent, sigui d’allà on sigui, vingui, mengi, compri i es passegi pel municipi. Volem que consumeixin en el poble i, al mateix temps, puguin gaudir de tot el que oferim”.

‘Artà, a cel obert’ compta amb un espai propi al web municipal (aquí), on es pot consultar tota la informació referent a aquesta iniciativa, i també amb els seus propis canals de difusió en xarxes socials (@artacelobert). Podeu començar a seguir-los a Facebook i Instagram per tenir tota la informació de les accions que es realitzen.

 

Vídeo bons descompte.

Tornar a d'alt