Segueix-nos
Bons descompte

Artà, a cel obert

Aquesta és una nova iniciativa de l’Ajuntament d’Artà que presenta el municipi com un centre comercial diferent, amb vida pròpia, personalitat i una gran quantitat de productes i serveis a l’abast de tothom. S'adreça a la gent del poble perquè pugui gaudir d'allò que tenim i també ho volem compartir amb la gent d'altres municipis i amb qui vulgui conèixer la nostra manera de ser i de viure.

Així, s'ha disposat de recursos per donar a conèixer aquest projecte més enllà del municipi i té presència a les xarxes socials amb canal propi (@artacelobert).

Bons descompte

En el marc d'aquest projecte l'Ajuntament llança la primera campanya, que consisteix a subvencionar descomptes entre el teixit empresarial del municipi perquè les pugui oferir a la seva clientela. Aquesta campanya, cofinançada pel Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca, pretén reactivar els establiments del municipi i que la gent, tant d'Artà com de fora poble, pugui gaudir de descomptes.

Del 7 d'octubre al 31 de desembre de 2021, o fins que hi hagi existències, la gent que acudeixi als establiments adherits (reconeguts pel distintiu que tendran a la porta) tendrà diferents descomptes segons el consum que hi faci.