Segueix-nos
04/03/2021
Publicada la convocatòria de subvencions per a empreses del municipi afectades per la Covid-19
Estableix dues línies de despeses subvencionables i el termini per a la presentació de les sol·licituds serà del 16 de març al 15 d'abril

Avui han estat publicats al BOIB les bases reguladores i la convocatòria de subvencions destinades a empreses del municipi d’Artà per protegir l’activitat econòmica local de l’impacte econòmic de la Covid-19 (aquí). Aquesta línia d’ajuts va ser acordada per la Junta del Govern Local el passat 25 de febrer.  

La convocatòria estableix dues línies de despeses subvencionables: la línia 1, de despeses corrents (llicències d’eines i aplicacions informàtiques per a l’impuls i desenvolupament del teletreball o el comerç informàtic, disseny de pàgines web, subministrament d’energia elèctrica, aigua i comunicacions, etc.), i la línia 2, de despeses en concepte de taxa per recollida i tractament de residus sòlids urbans de l’any 2021.

Consultau qui es pot beneficiar d’aquesta línia d’ajudes, els requisits i els terminis i la forma de presentació de les sol·licituds. El crèdit pressupostari màxim d’aquesta subvenció és de 148.420,27 euros. 

Modificació: més beneficiaris i nou termini

El 13 de març es publicà al BOIB una modificació de les bases reguladores i la convocatòria de subvencions (aquí) que modificava les persones beneficiàries i allargava el termini per a la presentació de subvencions del 30 de març al 15 d'abril.

 

Aquí us podreu descarregar la sol·licitud de l’Ajuntament per demanar aquesta subvenció.

Documents relacionats
Tornar a d'alt