Segueix-nos
26/06/2020
S’obre el termini per sol·licitar ajudes per a la inscripció d’infants i joves a activitats esportives i de lleure d’aquest estiu
A partir de dilluns 29 de juny i telefonant a l'Ajuntament per demanar cita prèvia

Dilluns 29 de juny s’obre el termini per a la presentació de sol·licituds per a la concessió d’un ajut econòmic per les despeses derivades de la inscripció dels infants a les activitats esportives i de lleure d’aquest estiu. La subvenció, que pot ser de 150 euros o de 75 euros per infant, depenent de l’activitat que es faci, va dirigida a aquelles famílies amb infants o joves d’entre 3 i 16 anys que participin a activitats esportives o de lleure aquest estiu, i que estiguin en situació de desocupació, de vulnerabilitat o que hagin patit un ERTO o un cessament total o parcial de l’activitat amb motiu de la Covid-19. Les activitats objecte d’aquesta subvenció que s’organitzen al municipi aquest estiu són les activitats del Club Sant Salvador de bàsquet, del CE Artà, del Acrobàcies Artà i l’AFA del CEIP Rosa dels Vents.

La sol·licitud de subvenció s’ha de formalitzar demanant cita prèvia a l'Ajuntament, i s'han de dur els impresos que s'han d'entregar emplenats.

Per a més informació clicau aquí

 

Documents relacionats
Tornar a d'alt