Segueix-nos
07/06/2020
Activitats permeses a la fase III de la desescalada
Artà, com la resta de municipis de Mallorca, Menorca i Eivissa, avança una fase en què, entre d’altres, s’eliminen les franges horàries, es permeten reunions de fins a 20 persones i s’amplia l’aforament de la majoria de comerços i serveis al 50%

Artà, com la resta de municipis de Mallorca, Menorca i Eivissa, entrarà demà dilluns 8 de juny en la fase III de la desescalada. En aquesta fase, entre d’altres, s’eliminen les franges horàries en la seva totalitat, les reunions de grups poden ser de fins a 20 persones, s’amplia l’aforament dels locals amb activitats ja permeses al 50% i es poden posar en marxa les activitats d’esbarjo per a infants i jovent, com ludoteques o activitats en la natura, amb unes limitacions segons siguin en espais tancats o a l’aire lliure.

Entre altres novetats, a la fase III ja està permesa l’apertura de les barres dels bars sempre i quant es guardi la distància de seguretat de 2 metres entre clients. També es dona via lliure a la pràctica esportiva individual a gimnasos i espais esportius, on fins ara podia ser amb cita prèvia i de forma individual. A partir d’ara es podrà practicar esport en grups de fins a 20 persones, sense contacte i amb un màxim del 50% de l’aforament. En aquest sentit, Artà reobrirà algunes de les instal·lacions esportives municipals (aquí). En aquesta fase es permeten, també, les activitats culturals a biblioteques i museus, això sí, sense superar el 50% de l’aforament.

Consulta aquestes i altres novetats de la fase III al BOIB (aquí), publicat avui.

Documents relacionats
Tornar a d'alt