Segueix-nos
06/06/2020
L'Ajuntament reobrirà dilluns les primeres instal·lacions esportives
L'entrada en la fase III permetrà poder emprar les pistes de tennis del Poliesportiu Na Caragol, la Piscina Municipal, el Camp Municipal de Futbol i el Centre Hípic

L'Ajuntament d'Artà reobrirà dilluns algunes de les instal·lacions esportives municipals amb motiu de l'entrada en la fase III de la desescalada. Es tracta, concretament, de les pistes de tennis del Poliesportiu Na Caragol, la Piscina Municipal, el Camp Municipal de Futbol Ses Pesqueres i el Centre Hípic, on ja es podrà accedir sempre i quan es compleixin les normes d'ús (pitjau aquí) que l'Àrea d'Esports ha redactat per a cada instal·lació. S'han establert una sèrie de mesures o recomanacions genèriques com la neteja freqüent de mans par part de les persones usuàries, evitar el contacte físic, l'ús de la mascareta si no es pot garantir la distància de seguretat o la desinfecció del material esportiu abans i després d’usar-lo, entre d'altres. 

  • Mesures generals instal·lacions esportives (aquí).
  • Mesures Piscina Municipal (aquí).
  • Mesures pistes tennis (aquí). 
  • Mesures camp de futbol (aquí).

Les altres instal·lacions esportives municipals (pavelló i carpa del Poliesportiu Na Caragol, Poliesportiu Cap Ferrutx i pistes a l’aire lliure), de moment, no s’obren al públic.

   

Documents relacionats
Tornar a d'alt