Segueix-nos
09/10/2018
Arriba la votació final dels pressupostos participatius
A partir d'aquest diumenge, dia 14 d'octubre, podran triar-se les propostes d'entre les seleccionades que romanen detallades en exposició pública

Durant tota la setmana, i des de que clogué la fase d'elcció de les propostes presentades, es poden consultar al detall les propostes finalistes dels pressupostos participatius d'enguany. Al web municipal s'ha habilitat un bànner per seguir el procès, que arriba a la recta final a partir d'aquest diumenge, dia 14 d'octubre, amb la votació decisiva de les propostes finalistes. Des de l'Ajuntament s'ha editat un llibret amb totes les propostes, amb l'objectiu de cada una d'elles i el cost, que a partir de demà, dia 10, serà repartit pel poble a Artà, i que es podrà adquirir a la Colònia en els llocs habituals. 

La fase de votació final donarà inici aquest diumenge, dia 14, i clourà el dia 21. Es podrà votar presencialment a les OACs municipals, els dies de mercat a Artà (dimarts 16 d’octubre, de 10 h a 12 h) i a la Colònia de Sant Pere (dissabte 20 d’octubre, de 10 h a 12 h), i en els diferents actes públics municipals itinerants dels quals se n'informarà. També es podrà fer online a través del web municipal. La gent podrà votar fins a un màxim de 3 propostes diferents de qualsevol àmbit territorial, prioritzant-les de major a menor rellevància.

Documents relacionats
Tornar a d'alt