Segueix-nos
Núm. de plenari 11/2022
Caràcter: Ordinari
Data: 02/11/2022
Hora: 18:30:00
Lloc: Sala de Plens
Ordres del dia
1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió de 27 de juny de 2022.
2. Aprovació, si s’escau, de la modificació del Reglament municipal que regula el funcionament del Viver d’empreses d’Artà.
3. Aprovació, si s’escau, de la modificació de la fitxa de la relació de lloc de treball Subinspector en Cap de la Policia Local.
4. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 6, reguladora de la taxa per serveis relatius a activitats, establiments i instal·lacions.
5. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 7, reguladora de la taxa per recollida, transferència, transport i tractament dels residus sòlids urbans.
6. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 9, reguladora de la taxa per retirada de vehicles abandonats o estacionats defectuosament o abusivament a la via pública.
7. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 12, reguladora de la taxa per expedició de documents administratius.
8. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 15, reguladora de la taxa per entrada de vehicles per les voreres i les reserves d’estacionament de la via pública per aparcament exclusiu.
9. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 18, reguladora de la taxa per l’ocupació de la via pública amb mercaderies, maquinàries, materials de la construcció i altres instal·lacions anàlogues.
10. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 21, reguladora de la taxa per subministrament municipal d’aigua.
11. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 23, reguladora de la taxa per serveis culturals, turístics i de publicitat.
12. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 25, reguladora de la taxa pels serveis esportius.
13. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 29, reguladora de la taxa per la prestació de serveis assistencials.
14. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 31, reguladora del preu públic per la prestació del servei de les escoletes municipals.
15. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 38, reguladora de la taxa pels serveis de l’Escola d’Adults.
16. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 39, reguladora de la taxa pels serveis de l’escola de música.
17. Aprovació, si s’escau, de la modificació de l’Ordenança núm. 43, reguladora de la taxa per a la realització d’activitats organitzades per l’àrea de joventut.
18. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de setembre i de 7 d’octubre de 2022.
19. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt