Segueix-nos
Núm. de plenari 02/2021
Caràcter: Ordinari
Data: 22/02/2021
Hora: 18:00:00
Lloc: Sala de Plens
Ordres del dia
1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió de 25 de gener de 2021.
2. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten els grups municipals El Pi _Proposta per les Illes_, d’Unió Independents d’Artà, Alternativa per Artà i PSOE, per a la commemoració dels 500 anys de la revolta de les Germanies (1521-2021).
3. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal El Pi _Proposta per les Illes_ per a la vacunació immediata de les treballadores familiars municipals.
4. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal El Pi _Proposta per les Illes_ per fer modificacions normatives que permetin als ajuntaments reduir taxes i imposts.
5. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’Unió Independents d’Artà per al desenvolupament d’un pla de gestió i conservació de les murades de Sant Salvador d’Artà.
6. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten els grups municipals Alternativa per Artà i d’Unió Independents d’Artà, relativa a la nova instància al poder legislatiu de l’Estat Espanyol que modifiqui la legislació vigent despenalitzant els actuals delictes d’injúries a la corona, ultratge a la bandera, enaltiment del terrorisme, etc., amb l’objectiu de garantir la llibertat d’expressió i harmonitzar el dret espanyol amb l’europeu. Sol·licitar l’indult dels rapers Pablo Hasel i Josep Valtònyc.
7. Aprovació, si s’escau, de la proposta de l’assumpció de la declaració en favor de l’Agenda 2030 aprovada en el XII Ple de la FEMP.
8. Aprovació, si s’escau, de l’expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits 1/2021.
9. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de gener de 2021.
10. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt