Segueix-nos
Núm. de plenari 02/2017
Caràcter: Ordinari
Data: 27/02/2017
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació, si s’escau, de l’acta de la sessió de 26 de setembre de 2016.
2. Aprovació, si s’escau, de l’expedient d’adequació singular i excepcional dels llocs de treball ocupats per personal auxiliar administratiu funcionari interí i laboral no fix.
3. Aprovació, si s’escau, de la proposta de resolució de l’expedient sancionador núm. 1/2016.
4. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenten l’Equip de Govern Municipal i el grup municipal d’UIA, relativa a la cessió d’habitatges de SAREB a l’IBAVI, amb l’objectiu d’augmentar el parc públic d’habitatge de lloguer.
5. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal El Pi_Proposta per les Illes_, per a la retirada de l’avantprojecte de modificació de la Llei 8/2012 de turisme relativa a la comercialització d’estades turístiques.
6. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal El Pi_Proposta per les Illes_, relativa a modificar els criteris de repartiment dels fons produïts per l’impost del turisme sostenible.
7. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA, per reclamar l’eliminació de les exempcions fiscals a l’IBI de les institucions religioses.
8. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA, relativa a la compra d’un solar per a la futura instal•lació del nou parc de bombers d’Artà.
9. Aprovació, si s’escau, de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA, relativa al suport al sector agrari davant els mals provocats pels temporals del passat mes de gener.
10. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de gener de 2017.
11. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt