Segueix-nos
Núm. de plenari 04/2016
Caràcter: Ordinari
Data: 25/04/2016
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de dia 15 de febrer de 2016.
2. Aprovació si s’escau de l’expedient d’adequació singular i excepcional del lloc de treball de “oficial segon cap de la Policia Local”.
3. Aprovació si s’escau del conveni de col•laboració entre Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) i l’Ajuntament d’Artà per a la dinamització i funcionament de diversos espais de l’Estació d’Artà.
4. Aprovació si s’escau de la proposta de l’escrit d’al•legacions que presenta l’Equip de Govern Municipal contra l’acord del Ple del Consell de Mallorca de ratificació de l’aprovació inicial del Pla especial d’ordenació i de protecció de la ruta d’Artà-Lluc i obertura d’un nou període d’exposició pública.
5. Aprovació si s’escau de reconeixement extrajudicial de crèdits 2/2016.
6. Aprovació inicial si s’escau de l’expedient de modificació de crèdits núm. 5/2016.
7. Aprovació inicial si s’escau de l’expedient de modificació de crèdits núm. 6/2016.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal sobre la possible supressió del batxillerat nocturn presencial de l’IES Mossèn Alcover.
9. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA per la localització senyalització dignificació protecció i exhumació de les fosses comunes al municipi d’Artà i per la localització de persones desaparegudes durant la Guerra Civil i el franquisme.
10. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a declaració de municipi oposat a l’aplicació del Tractat transatlàntic de comerç i inversió (TTIP).
11. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a l’elaboració d’un catàleg d’arbres i plantes singulars.
12. Aprovació si s’escau de la moció que presenta el grup municipal d’UIA de rebuig a les mesures coercitives del Ministeri d’Hisenda i a favor d’un nou model de finançament.
13. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de març de 2016.
14. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt