Segueix-nos
Núm. de plenari 10/2015
Caràcter: Ordinari
Data: 26/10/2015
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de dia 28 de setembre de 2015.
2. Aprovació si s’escau del Conveni de col•laboració entre el Consell de Mallorca i l’Ajuntament d’Artà per implantar un registre únic d’entrada de documents.
3. Aprovació si s’escau de la rescissió de mutu acord del contracte de l’explotació del bar cafeteria del Poliesportiu Na Caragol.
4. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a la Policia Local.
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa a les instal•lacions esportives municipals.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal d’UIA relativa al destí dels diners del superàvit.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern municipal relativa al projecte de caràcter social sociosanitari i sanitari a desenvolupar al territori d’Artà.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal Alternativa per Artà per una priorització de les despeses de caràcter mediambiental i per la conservació del patrimoni històric amb el recaptat amb l’Impost del Turisme Sostenible. Per una Ecotaxa.
9. Aprovació si s’escau de la proposta de modificació de l’Ordenança núm. 3 Reguladora de l’Impost sobre construccions instal•lacions i Obres.
10. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Artà (PI PSOE AA UIA i PP) amb motiu de la marxa estatal contra les violències masclistes del 7 de novembre de 2015.
11. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de setembre de 2015.
12. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt