Segueix-nos
Núm. de plenari 10/2014
Caràcter: Ordinari
Data: 28/10/2014
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de 28 de gener de 2014.
2. Aprovació si s’escau de la proposta de felicitació als agents de la Policia Local Francisco José Corral Nadal i Jaume Gomila Urbanus.
3. Aprovació si s’escau de la proposta sobre el pacte institucional sobre l’organització municipal d’Artà per al període 2015-2019.
4. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE relativa a la contractació d’un TAE de Medi Ambient.
5. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals PSOE PP i I.Verds relativa a instar el batle d’Artà a tramitar en el termini d’un mes la consulta al Consell de Mallorca sobre la possibilitat d’una modificació puntual de les Normes Subsidiàries (NS) que permeti implantar un ús de tractament de residus a la parcel•la 8 del polígon 3 del nostre terme municipal.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I.Verds relativa a instar l’Equip de Govern a procedir amb la inscripció en el Registre de la Propietat tota infracció urbanística detectada al mateix temps que es notifica la incoació de l’expedient a l’infractor.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal El Pi –Proposta per les Illes- a favor del servei de radioteràpia a Menorca i Eivissa.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal El Pi –Proposta per les Illes- relativa a la campanya d’informació sobre el procés general de devolució de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana abonats conseqüència de transmissions d’habitatges habituals mitjançant dacions en pagament o execucions hipotecàries.
9. Aprovació si s’escau de la proposta de la Mesa de contractació sobre l''adjudicació del contracte d''obres de “Dotació de Serveis de la Urbanització S’Estanyol”.
10. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 1 reguladora de l’impost sobre béns immobles.
11. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 3 reguladora de l’impost sobre construccions instal•lacions i obres.
12. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 4 reguladora de l’impost sobre l’increment de valor dels terrenys de naturalesa urbana.
13. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 7 reguladora de la taxa per recollida transferència transport i tractament de residus sòlids urbans.
14. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 12 reguladora de la taxa per expedició de documents administratius.
15. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm.21 reguladora de la taxa per subministrament municipal d’aigua.
16. Aprovació si s’escau de l’expedient de modificacions de crèdit per suplement de crèdit 13/2014.
17. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de setembre de 2014.
18. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt