Segueix-nos
Núm. de plenari 01/2014
Caràcter: Ordinari
Data: 28/01/2014
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’Ordenança municipal de neteja deixalles i residus sòlids urbans del municipi d’Artà.
2. Aprovació si s’escau de la proposta d’ordre de demolició. Exp. 7_2013.
3. Aprovació si s’escau de la proposta d’ordre de demolició. Exp. 8_2013.
4. Aprovació si s’escau de la proposta d’ordre de demolició. Exp. 10_2013.
5. Aprovació si s’escau de l’adhesió a les condicions econòmiques i resta de condicions previstes al conveni de col•laboració entre el Consell de Mallorca i Ecovidrio.
6. Aprovació si s’escau del Pla integral de turisme d’Artà 2014.
7. Aprovació si s’escau de l’adjudicació del contracte de la gestió del servei públic dels cementeris d’Artà i la Colònia de Sant Pere.
8. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal per sol•licitar l’aplicació d’un tipus d’IVA súper reduït a cultura i material escolar.
9. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta l’Equip de Govern Municipal i el grup municipal PSOE relativa als símbols d''interès local i a favor de la llibertat d''expressió.
10. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals d’UIA PI PSOE i I.VERDS relativa al Pacte local a favor dels drets sexuals i reproductius.
11. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I. Verds relativa a la proposta sobre la “Via Verda” Manacor-Artà.
12. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal I.Verds relativa a les amnisties urbanístiques impulsades pel Govern Bauzà.
13. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten els grups municipals PSOE i I. VERDS d''Artà referent a l''aprovació de la partida de manteniment de la Fundació del Teatre d''Artà.
14. Renúncia del regidor Jaime Ginard Muñoz.
15. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de novembre i desembre de 2013.
Tornar a d'alt