Segueix-nos
Núm. de plenari 10/2012
Caràcter: Ordinari
Data: 30/10/2012
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació definitiva si s''escau del projecte d’Ordenança reguladora de convivència defensa i protecció animal a l’entorn humà.
2. Aprovació definitiva si s''escau de la inclusió a l’inventari de béns municipals dels camins que es relacionaren a l’acord adoptat pel Ple de dia 29.09.09.
3. Ratificació si s''escau de l’acord de la Junta de Govern Local de data 27 de setembre de 2012 de la Designació de les festes locals per a l’any 2013.
4. Aprovació si s''escau de la Moció que presenta l''Equip de Govern municipal sobre la importació a Mallorca de residus sòlids tractats.
5. Aprovació si s''escau de la Moció que presenta el grup municipal CxI a favor del manteniment de la bonificació del transport dels ciutadans de les Illes Balears.
6. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE amb motiu de l’incompliment del conveni de col•laboració entre l’administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i el Consell Insular de Mallorca en matèria d’actuacions per al desenvolupament de les inversions de l’Estat Espanyol a les Illes Balears concretament la restauració i posada en marxa de l’antic monestir de Bellpuig d’Artà.
7. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup municipal PSOE sobre la participació ciutadana.
8. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 3 reguladora de l’impost sobre construccions instal•lacions i obres.
9. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 6 reguladora de la taxa d’obertura d’establiments.
10. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 9 reguladora de la taxa per retirada de vehicles abandonats o estacionats defectuosament o abusivament a la via pública.
11. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 10 reguladora de la taxa de cementeri i serveis funeraris.
12. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 12 reguladora de la taxa per expedició de documents administratius.
13. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 13 reguladora de la taxa per parades barraques casetes de venda espectacles o atraccions situades en terrenys d’ús públic i indústries ambulants.
14. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 15 reguladora de la taxa per entrada de vehicles per les voreres i les reserves de la via pública per aparcament exclusiu.
15. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 16 reguladora de la taxa per instal•lació de taules i cadires en terrenys d’ús públic.
16. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 17 reguladora de la taxa per llocs de venda al mercat d’abastament.
17. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança núm. 18 reguladora de la taxa per l’ocupació de la via pública amb mercaderies maquinàries materials de construcció i altres instal•lacions anàlogues.
18. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 23 reguladora de la taxa pels serveis culturals i esportius.
19. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 24 reguladora de la taxa pel servei de la Residència de persones majors.
20. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 25 reguladora de la taxa per l’ús de la piscina municipal.
21. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 26 reguladora de la taxa pel servei de Centre de dia.
22. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 28 reguladora de la taxa per l’aprofitament de terrenys de domini públic amb caixers automàtics amb accés directe des de la via pública.
23. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 29 reguladora de la taxa per a la prestació de serveis assistencials.
24. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 30 reguladora de la taxa per Centre de recollida d’animals.
25. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 31 reguladora del preu públic d’Escoletes Municipals.
26. Aprovació si s''escau de la modificació de l’Ordenança núm. 35 reguladora de la taxa per la prestació del servei de clavegueram
27. Aprovació si s''escau de la creació de l’Ordenança núm. 37 reguladora de la taxa pels serveis d’Escoles d’Estiu.
28. Aprovació sis s''escau de la creació de l’Ordenança núm. 38 reguladora de la taxa pels serveis d’Escola d’Adults.
29. Aprovació si s''escau de la creació de l’Ordenança núm. 39 reguladora de la taxa pels serveis de l’Escola de Música.
30. Donar compte tal com estableix l’article 10 del Reial decret llei 5/2009 de 24 d’abril de mesures extraordinàries i urgents per facilitar a les entitats locals el sanejament de deutes pendents de pagament amb empreses i autònoms de l’incompliment de remissió abans de 31 de març de 2012.
31. Informació de les resolucions de Batlia corresponents al mes de setembre i de dia 9 d''octubre de 2012
32. Precs i preguntes
Tornar a d'alt