Segueix-nos
Núm. de plenari 07/2012
Caràcter: Ordinari
Data: 31/07/2012
Hora: 17:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s''escau de l’acta de la sessió de 4 de novembre de 2011 i de 25 de juliol de 2012.
2. Aprovació si s’escau de l’acord de ratificació de la dissolució i liquidació del Consorci Aubarca-Es Verger i la seva absorció per part d’Espais de Natura Balear.
3. Ratificació si s’escau dels acords de dissolució del Consorci d’aigües d’Artà per fusió en el Consorci d’Aigües de les Illes Balears adoptats en data 19 de juny de 2012 per la Junta Rectora del Consorci d’aigües d’Artà posteriorment modificats per la Junta Rectora del Consorci d’aigües d’Artà.
4. Aprovació si s’escau de l’Ordenança reguladora de convivència defensa i protecció animal a l’entorn humà.
5. Aprovació si s’escau de la proposta que presenten els grups municipals d’Artà Convergència per les Illes Iniciativa-Verds d’Artà i UIA relatiu al Rebuig a les mesures del govern de l’estat espanyol contra la ciutadania.
6. Informació sobre l’informe de l’acompliment de les obligacions de pagament del primer trimestre de 2012 d’acord amb la Llei 15/2010 per la qual s’estableixen mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials.
7. Donar compte de l’informe d’avaluació de l’acompliment anual del Pla de sanejament a l’empara del Reial decret llei 5/2009 de 24 d’abril de mesures extraordinàries i urgents per facilitar a les entitats locals el sanejament de deutes pendents de pagament amb empreses i autònoms.
8. Aprovació si s’escau del compte general de 2011
9. Aprovació si s’escau del pressupost de 2012.
10. Aprovació si s’escau de la moció que presenten els grups municipals Convergència per les Illes Unió Independents d’Artà Iniciativa-Verds i PSOE a favor que en la relació de llocs de feina de l’Ajuntament fixi el coneixement de la llengua pròpia com a requisit.
11. Aprovació si s’escau de la Moció que presenten presenten els grups municipals Convergència per les Illes Unió Independents d’Artà Iniciativa-verds per a la supressió de la taxa de matrícula anual pels refugis de fauna
12. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup PSOE municipal de rebuig a les mesures adoptades pel govern de l’estat al Reial decret llei 20/2012 de 13 de juliol.
13. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup PSOE municipal sobre una nova regulació del govern i l’ administració local.
14. Aprovació si s’escau de la Moció que presenta el grup PSOE municipal sobre la reducció de les retribucions i indemnitzacions dels membres de la corporació.
15. Moció que presenta el Partit Popular relativa a la sentència sobre el conveni urbanístic del poliesportiu colònia de Sant Pere.
Tornar a d'alt