Segueix-nos
Núm. de plenari 09/2010
Caràcter: Ordinari
Data: 28/09/2010
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau del nomenament d’un conseller general que representi l’Ajuntament d’Artà a l’Assemblea General de Sa Nostra.
2. Aprovació si s’escau de les al·legacions presentades per diverses empreses respecte de l’acord del Ple de 29 de setembre de 2009 referent a les obres del Teatre d’Artà.
3. Aprovació si s’escau del pronunciament de l’Ajuntament d’Artà referent al recurs interposat per Maria Magdalena i per Jaime Sansó Ferrer contra l’acord de la CIOTUPH de 28 de maig de 2010 relatiu a l’aprovació definitiva de la revisió i adaptació al Pla territorial de Mallorca de les Normes subsidiàries de planejament del terme municipal d’Artà.
4. Aprovació si s’escau del pronunciament de l’Ajuntament d’Artà referent al recurs interposat per Mateu Llodrà Sansaloni Rosa Llodrà Sansaloni Tomàs Orell Serra i Maria Danús Rayó contra l’acord de la CIOTUPH de 28 de maig de 2010 relatiu a l’aprovació definitiva de la revisió i adaptació al Pla territorial de Mallorca de les Normes subsidiàries de planejament del terme municipal d’Artà.
5. Aprovació si s’escau de la moció que presenten tots els grups municipals de l’Ajuntament d’Artà per al manteniment de les bonificacions del 50 per cent al transport aeri i marítim.
6. Aprovació si s’escau de la moció que presenten els grups municipals d’Unió d’Independents d’Artà i Els Verds-Esquerra d’Artà per evitar l’expulsió de l’Ajuntament d’Artà de la Xarxa Balear de Sostenibilitat.
7. Informació de les resolucions de Batlia corresponents als mesos de juliol i agost de 2010.
8. Precs i preguntes.
Tornar a d'alt