Segueix-nos
Núm. de plenari 02/2012
Caràcter: Ordinari
Data: 28/02/2012
Hora: 18:00:00
Lloc: sala de sessions
Ordres del dia
1. Aprovació si s’escau de l’acta de la sessió de 31 de gener de 2012.
2. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança reguladora de la taxa per parades barraques casetes de venda espectacles o atraccions situades en terrenys d’ús públic indústries ambulants i rodatge cinematogràfic per adaptar-la a la proposta de Mallorca Film Comission.
3. Aprovació si s’escau de la modificació de l’Ordenança reguladora de la taxa per la prestació de serveis assistencials per incloure la taxa del servei Pipí-stop.
4. Aprovació si s’escau del nomenament del jutge/essa de pau titular i suplent.
5. Aprovació si s’escau de l’acord de ratificació de la dissolució i liquidació del Consorci Aubarca-Es Verger i la seva absorció per part d’Espais de Natura.
6. Aprovació si s’escau de l’acceptació de la donació de l’immoble de Micaela Serra Sureda situat en el carrer de Na Batlessa núm. 21.
7. Aprovació si s’escau de la proposició del batle al Ple de l’Ajuntament d’Artà sobre la conveniència de sol•licitar al Govern de les Illes Balears l’aprovació mitjançant decret llei d’una requalificació urbanística dels terrenys de titularitat municipal on s’ubica el Poliesportiu Municipal Cap de Ferrutx.
8. Aprovació si s’escau de la Moció presentada pel regidor d’I. Verds contra la reforma laboral imposada pel Govern de l’Estat.
9. Aprovació si s’escau de la Moció presentada pel regidor d’I. Verds contra les actuacions policials a la ciutat de València.
10. Aprovació si s’escau de la Moció presentada pel regidor d’I. Verds per declarar Artà “poble lliure de circs amb animals”.
Tornar a d'alt