Segueix-nos
07/10/2024
El taller de memòria retorna aquesta setmana a la Biblioteca Na Batlessa
És tracta d'una activitat gratuïta dirigida a persones majors de 60 anys, impartida per l'IMAS, i que es durà a terme cada dijous d'11 h a 12 h fins el mes de juny

Aquest proper dijous 10 d'octubre comença a Artà el taller de memòria, una activitat gratuïta dirigida a persones majors de 60 anys que duu a terme l'IMAS cada any. L'activitat es realitzarà setmanalment els dijous, d'11h a 12 h, a la Biblioteca Na Batlessa i es perllongarà fins el mes de juny de l'any que ve. 

A la Colònia de Sant Pere el grup no ha arribat al mínim demanat per l'IMAS, amb la qual cosa l'activitat serà assumida pels Serveis Socials municipals, previsiblement a partir del mes de novembre, amb l'objectiu de donar-li continuïtat. L'objectiu és poder ampliar i consolidar el grup i que el proper any pugui tornar a ser assumit des de IMAS.

La inscripció es troba oberta fins arribar al màxim de participants i es pot fer a la mateixa biblioteca o telefonant al 871 986 142. 

L'estimulació cognitiva reporta grans beneficis a les persones, tals com reforçar l'autonomia personal per a la realització de les tasques rutinàries de forma autònoma, endarrerir el procés de deteriormanet cognitiu, fomentar la interacció social i evitar l'aïllament o, en general, millorar la qualitat de vida de la persona i el seu sentiment de benestar emocional, psicológic i de salut en general.

Tornar a d'alt