Segueix-nos
30/09/2024
El Seminari de Teatre Contemporani aterrarà a Artà per novembre amb 'Primavera de bèsties', de Miquel Mas Fiol
La iniciativa, que es duu a terme a dis municipis de Mallorca entre octubre i març de 2025, pretén posar en contacte creadors escènics amb el públic apassionat pel teatre

El Seminari de Teatre Contemporani és un cicle de representacions teatrals i xerrades que es duran a terme entre els mesos d’octubre i març a sis municipis de Mallorca, entre els quals es troba Artà. Organitzat per l’Associació de Teatres i Auditoris Públics de les Illes Balears sota la coordinació del Dr. Pere Santandreu i la col·laboració de la UIB, el seu objectiu és posar en contacte creadors escènics, autors i membres de la professió amb el públic apassionat pel teatre, essent una bona oportunitat per llegir i gaudir del teatre que es fa avui, assistir als espectacles i conèixer els artistes. Les persones assistents al Seminari han de llegir les obres pel seu compte per, així, poder participar en la xerrada i en el debat que es generarà sobre les obres.

El Seminari comença per octubre a Sa Pobla, amb l’obra Les possessions, de Llucia Ramis, que constarà d’una conversa amb el director de teatre Xavi Uriz i l’actriu Sara Sánchez, dia 8 d’octubre a la Biblioteca Municipal de Sa Pobla. La funció teatral serà dissabte 12 d’octubre a sa Congregació.

L’obra que es representarà a Artà serà Primavera de bèsties, de Miquel Mas Fiol,i serà dissabte 23 de novembre al Teatre d’Artà. La conversa amb el dramaturg serà el 30 de novembre, també al Teatre d’Artà. El Seminari també arribarà a Palma, Alcúdia, Capdepera i Cala Millor. Podeu consultar aquí el programa complet.

Les sessions són gratuïtes i obertes a tothom. L’assistència a un mínim del 80% de les xerrades i funcions teatrals donarà lloc a un certificat d’assistència. La gent que el vulgui s’ha de matricular a l’enllaç següent: https://forms.gle/G22AGB3oEZJUUk7z7

Tornar a d'alt