Segueix-nos
25/09/2024
"Octubre Gran", un mes d'activitats per promoure l'envelliment saludable a Artà
El programa, creat amb la col·laboració de diferents departaments municipals i entitats locals, posa en valor el paper de la gent gran en la comunitat i fomenta la connexió social i els vincles intergeneracionals.

L'Ajuntament presenta la iniciativa "Octubre Gran", un mes dedicat a la gent gran que promou un envelliment saludable mitjançant activitats que fomenten la connexió social i la participació activa. Aquestes propostes, obertes a tothom, tenen com a objectiu prevenir la solitud i millorar el benestar.

Coincidint amb el Dia de la Gent Gran, l'1 d'octubre, el programa destaca el paper clau de la gent gran en la vida del poble: com el viu, el cuida i l'omple de vida amb la seva implicació i saviesa. Elaborat de manera transversal amb la col·laboració de diversos departaments municipals (Serveis Socials, Participació, Servei Lingüístic, Biblioteca, Esports i Teatre), el programa reconeix la gent gran com una part essencial de la ciutadania activa que contribueix a mantenir el tarannà únic del municipi.

Les activitats s’han dissenyat per incloure tots els públics: algunes són específiques per a la gent gran, altres seran ofertes per les mateixes persones majors per a la resta de la ciutadania, i també n’hi ha per gaudir conjuntament amb la comunitat, reforçant així els vincles intergeneracionals.

Aquest programa de comunitat ha comptat amb la implicació de moltes persones i entitats, i l'Ajuntament agraeix la seva participació. La col·laboració d'organismes com el Parc de la Península de Llevant, Ràdio Artà Municipal, el Consell de Mallorca i la Conselleria de Salut del GOIB i les associacions "Art de la Pauma", "Amics de la Segona Edat" , "Associació Espanyola Contra el Càncer" i els Clubs de la Tercera Edat del municipi, han fet possible aquesta iniciativa que donarà més vida al municipi aquest mes que ve.

Consultau el programa complet d'activitats aquí.

Documents relacionats
Tornar a d'alt