Segueix-nos
14/05/2024
El Jutjat de Pau d'Artà reforça el servei amb personal de l'Administració de Justícia
Compta amb una nova secretària judicial i una nova auxili judicial, sol·licitades per l'Ajuntament a causa de l'increment de la càrrega de feina dels darrers anys. A partir d'ara, els tràmits passen a fer-se directament amb el Jutjat de Pau i no a través del registre electrònic de l'Ajuntament

El Jutjat de Pau d'Artà compta des de fa unes setmanes amb una nova secretària judicial, Patricia Romero, i amb una auxili judicial, Maria Arcos, funcionàries ambdues de l'Administració de Justícia, que desenvoluparan les feines pròpies del Registre Civil i del Jutjat de Pau. Aquestes tasques són, entre d'altres, l'expedició de certificats i inscripcions de naixement, de defunció i de matrimoni, la tramitació de citacions, requeriments, desnonaments, preses de declaració o actes de conciliació. A partir d'ara, aquests tràmits no es poden fer a través del registre electrònic de l'Ajuntament d'Artà i s'hauran de realitzar directament al propi Jutjat de Pau, de forma presencial. El Jutjat de Pau d'Artà, situat a la planta baixa de l'OAC de Can Solivelles, roman obert de dilluns a divendres entre les 9 h i les 14 h, i dona atenció al públic de 9 h a 13 h. El telèfon és el 971829595.

La incorporació d'aquest personal va ser sol·licitada per l'Ajuntament arran de l'increment del volum de feina experimentat per aquet servei en els darrers anys, afegit amb el creixement del número d'habitants al municipi.  

Els jutjats de pau són òrgans jurisdiccionals unipersonals que exerceixen l’administració de justícia a municipis que no compten amb jutjats de primera instància i instrucció. 

Tornar a d'alt