Segueix-nos
15/07/2024
Dues noves persones treballadores a Artà gràcies al programa ‘SOIB Jove: Qualificats-Entitats Locals 2024’
L’Ajuntament d’Artà ha incorporat una tècnica d'administració general i a un tècnic de biblioteca i arxiu per 12 mesos i a jornada completa

Artà compta des d’aquest mes de maig amb dues persones treballadores noves gràcies al programa ‘SOIB Jove: Qualificats Entitats Locals 2024’. Es tracta d’una tècnica d'administració general i d’un tècnic de biblioteca i arxiu, els quals romandran contractades per espai de 12 mesos a jornada completa a l’Ajuntament i a la Biblioteca, respectivament. La seva funció serà, en cas de la tècnica d’administració general, el suport a la tramitació d’expedients de contractació, responsabilitat patrimonial, i la realització de tasques de suport a l'àrea d'intervenció i tresoreria. En el cas del tècnic, realitzarà inventari del fons bibliogràfic i inventariar, classificar i catalogar el fons de Mossèn Antoni Gili, entre d’altres.

El programa SOIB Jove: Qualificats Entitats Locals 2024, té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat de les persones joves majors de 18 i menors de 30 anys, desocupades e inscrites com a demandants d’ocupació al SOIB, amb una titulació universitària o de formació professional de grau superior o certificats de professionalitat de nivell 3 i facilitar-los l’exercici pràctic dels coneixements adquirits a la seva formació. Es tracta d’una oportunitat perquè les persones joves titulades puguin adquirir competències professionals i tècniques relacionades amb els seus estudis i tenguin una primera oportunitat laboral a l’administració pública.

Aquest programa ha estat promogut pel SOIB, amb una aportació de 69.109,10 €, i ha comptat amb el finançament del SEPE per mitjà de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.

Tornar a d'alt