Segueix-nos
06/03/2024
Els centres educatius del municipi traslladen les seves demandes al conseller d'Educació i Universitats
Antoni Vera ha abordat assumptes com l'ampliació i rehabilitació de l'IES, la reforma del CEIP Na Caragol i assegurat que defensarà la continuïtat del projecte British-Council a Madrid, entre d'altres qüestions

El conseller d’Educació i Universitats del Govern de les Illes Balears, Antoni Vera, de visita avui a Artà, s’ha reunit amb els equips directius de tots els centres educatius del municipi per conèixer les seves realitats i atendre’n les demandes. 
Acompanyat per una representació de l’Ajuntament d’Artà, a més de personal del seu gabinet, el conseller ha abordat qüestions tan necessàries com l’ampliació i reforma de l’IES Llorenç Garcias i Font i la rehabilitació del CEIP Na Caragol, i s’ha mostrat disposat a estudiar els projectes que des de l’Ajuntament se li traslladin en matèria educativa. 
També ha mostrat el compromís en incorporar, de cara al pròxim curs, una plaça d’ATE a Na Caragol i una de  psicòleg o psicòloga a l’Institut. Ha avançat que defensarà la continuïtat del projecte British-Council a Madrid i, demanat sobre la segregació, ha referit que anirà en funció del projecte lingüístic de cada centre. 
La comitiva ha iniciat la visita pel CEIP Rosa dels Vents, seguint pel CEIP Na Caragol, l’IES Llorenç Garcias i Font, el CC Sant Salvador i el CC Sant Bonaventura. Des de l’Ajuntament se li ha agraït la visita i la bona predisposició mostrada en tot moment.

Fotos: Conselleria d'Educació i Universitats.

Tornar a d'alt