Segueix-nos
20/02/2024
Dona inici a Artà el Programa per a Famílies 2024
Aquest divendres comença aquest cicle de vuit xerrades sorgit del pacte social creat a partir de la Comissió de convivència i benestar social formada pels centres educatius i l’Ajuntament

Divendres comença el Programa per a Famílies 2024, un cicle de vuit xerrades que se celebraran a diferents localitzacions d’Artà i de la Colònia de Sant Pere sobre sensibilització i ús responsable del mòbil i altres sistemes electrònics. El programa, que tendrà lloc entre febrer i juny, està dirigit especialment a persones que fan de models a infants i joves del municipi i és obert a tota la ciutadania.

La iniciativa sorgeix de la creació, a finals de l’any passat, d’un pacte social arran de la formació de la Comissió de convivència i benestar social, formada pels centres educatius del municipi i l’Ajuntament d’Artà. Des del mes de desembre s'han duit a terme diferents reunions per definir les línies del moviment i les accions a desenvolupar.

Aquest compromís en la prevenció per part de l'Ajuntament també cerca la creació d’espais de diàleg i reflexió on encaminar objectius de treball en xarxa i donar resposta, per part de tota la gent professional de l’àmbit social i educatiu, a les necessitats que es troben les famílies en el dia a dia.

La primera xerrada, aquest divendres 23 de febrer, tendrà lloc al CEIP Rosa dels Vents, a la Colònia de Sant Pere, i tractarà sobre l’acompanyament a la sexualitat a nins i nines d’entre 3 i 12 anys. La ponent serà Júlia Sànchez, sociòloga i mestra, especialitzada en educació afectiva i sexual integral.

Podeu consultar el Programa per a Famílies 2024 en aquest enllaç.

 

Peu de foto: Primera reunió de la Comissió de convivència i benestar social, el passat 4 de desembre.

Tornar a d'alt