Segueix-nos
09/02/2024
L’Ajuntament d’Artà incorpora cinc persones treballadores amb el programa SOIB Reactiva 2023
Promogut pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears, el programa contempla per a Artà una subvenció de 67.362,77 euros

Cinc persones han començat a treballar per a l’Ajuntament d’Artà a través del programa de contractació pública SOIB Reactiva 2023, engegat pel Servei d’Ocupació de les Illes Balears amb una subvenció de 67.362,77 euros per a Artà.

Es tracta de dues persones auxiliars administratives, una de personal de menjador i dues  persones operàries de neteja, les quals  s’han acollit a les diferents línies d’ajuda que ofereix el programa i que romandran ocupades per un període de sis mesos. La línia 1 va dirigida a joves en atur menors de 30 anys; la línia 2, a persones desocupades de 30 anys o més, en situació d’atur de llarga durada.

SOIB Reactiva 2023,  es configura com una política activa de forment de l’ocupació, en el marc de la col·laboració amb les entitats locals, per tal de generar oportunitats d’inserció laboral  en què les persones joves i les que estan situació de desocupació llarga durada puguim millorar l’ocupabilitat.

El programa SOIB Reactiva 2023 ha estat promogut pel SOIB i ha comptat amb el finançament del Fons Social Europeu Plus (FSE+).

Tornar a d'alt