Segueix-nos
19/01/2024
Sant Antoni 2024 a la Colònia de Sant Pere
Aquest cap de setmana els dimonis seran arran de mar

A la Colònia de Sant Pere ja està tot preparat perquè demà dissabte i diumenge s'hi celebri Sant Antoni. Els coloniers i les colonieres esperen la seva festa amb il·lusió i l'Ajuntament, amb el parer de l'Obreria, ha organitzat i facilitat els recursos necessaris perquè la gent gaudeixi de la festa. Així mateix, com sempre, l'Ajuntament demana seny i responsabilitat i també recorda alguns aspectes a tenir presents:

  • Consultau el mapa informatiu per conèixer l'itinerari de l’acapte, de la cavalcada, banys i punt d'ambulància (clicau aquí per consultar el mapa en línia o bé en aquest enllaç per tenir-lo en format imatge)
  • Enguany, amb motiu de les obres a la plaça, tots els actes que s'hi feien tradicionalment es duran a terme a la Bassa d'en Fasol.
  • Per a les completes s'habilitarà un pas cap a dins l'església. Demanam cautela i respecte perquè es pugui entrar i sortir sense problemes.
  • Està prohibit tirar bombetes i coets (vegeu l'Ordenança municipal clicant aquí)
  • El municipi està adherit a la Xarxa de Pobles Lliures d'Agressions Sexistes i, per això, us demanam que davant qualsevol agressió reaccioneu i telefoneu a l'112.
  • És important fer un bon rotlo per al ball. Els dimonis necessiten espai per poder fer bé el seu ball i escoltar la música de la Banda. Per això, es demana la col·laboració de tothom per ajudar l'Obreria a cedir espai als dimonis i als músics.
  • Per motius de seguretat, damunt els tractors només hi pot anar el tractorer.  Durant el recorregut no es poden fer aturades que impedeixin la circulació fluïda de la resta de la cavalcada.
  • Les persones menors de 16 anys, si participen a la cavalcada damunt cavalls, ponis i altres equins, han de dur signada una autorització específica (la podeu descarregar clicant aquí)

Sant Antoni és tradició; és cultura; és sentiment i és festa. Pren-te-la amb responsabilitat.

Molts d'anys i visca Sant Antoni!

Tornar a d'alt