Segueix-nos
21/11/2023
El municipi d'Artà aconsegueix la victòria al concurs Roqueta Prix
L'equip artanenc, que ha juntat gent de diferents edats d'Artà i de la Colònia de Sant Pere, triomfà a la final celebrada el passat cap de setmana a Inca

El municipi d'Artà ha resultat vencedor de la renovada edició del concurs esportiu i cultural entre municipis de Mallorca anomenat Roqueta Prix, que s'ha dut a terme durant els mesos d'octubre i novembre en diferents localitzacions de l'Illa. L'equip d'Artà, format per concursants d'Artà i de la Colònia de Sant Pere i animat per grups de persones de diferents edats, procedents del Centre Jove i del Club de la Tercera Edat, i per familiars, s'imposà en la gran final, celebrada a Inca aquest passat cap de setmana, als municipis de Selva, Palmanyola, Puigpunyent, Inca i Costitx. El premi per al guanyador és un viatge d'aventura als Pirineus per a totes les persones que han concursat per Artà. L'equip d'Artà i de la Colònia de Sant Pere havia accedit a la final després de quedar entre els dos primers a una de les tres semifinals del certamen. La gent concursant del nostre poble s'hi va inscriure a través d'un formulari 'on line' que prepararen les àrees d'Esports i Serveis Socials. 

L'Ajuntament d'Artà decidí inscriure's al concurs per juntar a gent del municipi de diferents edats i sexe i passar unes jornades de convivència amb persones d'altres municipis en una competició esportiva i cultural. El concurs Roqueta Prix ha estat organitzat per l'empresa RotCom.  

Tornar a d'alt