Segueix-nos
28/07/2023
El Consell i l'Ajuntament visiten el monestir de Bellpuig
La intenció és conèixer l'estat de la zona per poder decidir les noves actuacions a fer

El monestir de Bellpuig va rebre la visita, ahir dematí, de membres dels l'equips de govern de l'Ajuntament i del Consell de Mallorca per fer un intercanvi d'informació entre ambdues institucions i conèixer les intencions de cadascuna per poder anar acabant les tasques iniciades i decidir quin ús se li donarà una vegada que es pugui tornar a obrir al públic.

El batle d'Artà, Manolo Galán, i la vicepresidenta del Consell de Mallorca, Antònia Roca, es reuniren per primera vegada en aquest indret, on les actuacions de la fase prevista que s'hi estan realitzant estan a punt de finalitzar i s'haurà de planificar una nova fase.

A la visita, hi asssistiren també, com a part política, el director insular de Patrimoni, Ramón Martín, la segona tinenta de batle de l'Ajuntament d'Artà, M. Antònia Sureda, i la regidora de Patrimoni, Paula Ginard. També hi va acudir personal tècnic de les dues institucions per poder facilitar la informació pertinent in situ i facilitar el millor coneixement de la zona.

L'objectiu és, i ha de ser, la finalització de les actuacions previstes i treballar per millorar la zona i poder fer-la visitable per a la gent.

Tornar a d'alt