Segueix-nos
26/01/2023
Reunió a Artà per presentar el Servei de Referència i Suport als centres ordinaris d'APROSCOM
Hi han pres part representants del CEIP Na Caragol i de dos centres de Capdepera. L'Ajuntament ha oferit espais per a la realització de futures jornades conjuntes

L'Ajuntament d'Artà promogué ahir dematí un espai de trobada per a la presentació del Servei de Referencia i Suport als centres ordinaris per a  la inclusió, una iniciativa impulsada per Aproscom Fundació i la Conselleria d’Educació amb l'objectiu de fomentar l’escolarització de tot l’alumnat als centres ordinaris. Aquest servei d’Aproscom Fundació ofereix acompanyament als centres ordinaris perquè puguin atendre als infants i joves amb necessitats de suport dins els seus propis centres escolars, sense que hagin d’anar a un centre d’educació especial.  Aquesta trobada també ha permès anar una mica més enllà, ja que, amb la implicació del diferents ajuntaments, es podrà garantir la igualtat d’oportunitats també a dins de la comunitat.

Hi prengueren part representants de la pròpia fundació, del CEIP Na Caragol d'Artà, dels CEIP s'Auba i CEIP s'Alzinar de Capdepera, així com la regidora d'Artà Maria Antònia Sureda, i de Capdepera, Javier García Sánchez. 

Sureda procurà la reunió i oferí espais municipals per a la realització de jornades conjuntes en un futur pròxim.

 

 

Tornar a d'alt