Segueix-nos
20/11/2020
20 de novembre: actualització de les dades del Centre de Salut d'Artà sobre la Covid-19
El Centre de Salut comptabilitza 30 casos actius al municipi, dos manco que dimarts

El Centre de Salut ha informat avui a les 15 hores de la presència de 30 casos actius al municipi, dos manco que dimarts passat.

Aquesta xifra és el resultat de comptabilitzar les proves PCR fetes al PAC els darrers dies i les altes que es van donant diàriament, les quals es notifiquen al Servei d’Epidemiologia i Participació de la Direcció General de Salut Pública del Govern de les Illes Balears i es pengen, posteriorment, al mapa interactiu d’aquest servei.

En aquest mapa figuren els casos actius al municipi, les altes i les defuncions, però són xifres que es torben uns dies a actualitzar-se i per això presenten diferències respecte la informació que es facilita des del Centre de Salut. Aquesta variació es pot donar per diversos motius, com per exemple que hi hagi proves que es realitzin a altres centres sanitaris, el retard de l’actualització de les altes que es donen des del Centre de Salut d’Artà o des d’altres centres, etc.

L’Ajuntament insisteix en la necessitat de que la gent adopti les mesures de protecció que marca la normativa vigent: mascareta, rentat de mans, distància social i grups de màxim sis persones, perquè les xifres no vagin en augment.

Tornar a d'alt