Segueix-nos
14/11/2020
Comunicat urgent: Dades del Centre de Salut d'Artà sobre la Covid19
Les dades oficials del Centre de Salut del nostre municipi d’avui, dissabte 14 de novembre a les 11h, són de 27 casos positius.

Avui el Centre de Salut d'Artà ens ha facilitat les dades oficials fins a hores d'ara. Ens ha comunicat que els casos registrats en aquest centre són 27 en total i que la majoria són casos assimptomàtics.

Anirem informant a mesura que disposem de més dades confirmades, però demanam moltíssima precaució davant la pujada que hi ha hagut de casos positius en aquests darrers dies. Cal extremar les mesures de protecció: mascareta, rentat de mans, distància social i grups de màxim 6 persones tal i com marca la normativa vigent.

Informam, també, que al servei de Policia Local hi ha 4 casos actius, tots ells assimptomàtics, i estam a l'espera de repetir les proves tal com marquen els protocols per a serveis essencials. D'aquests casos només n'hi ha un registrat al Centre de Salut del nostre municipi, ja que els altres pertanyen a altres centres de salut.

Per a properes informacions cal insistir que l'Ajuntament té canals oficials propis (web municipal, Facebook i Instragram). Utilitzau aquests i altres canals oficials per evitar malentesos que puguin desorientar.

Gràcies per continuar actuant amb seny i responsabilitat en la situació sanitària.

Tornar a d'alt